Si et vols preparar unes oposicions Barcelona 2018 estàs d’enhorabona. El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, acaba d’anunciar que el Govern aprovarà una oferta d’ocupació pública de prop de 30.000 places a la tardor. Al llarg de la legislatura aniran concretant aquesta oferta, però ja podem fer un avanç dels números que remenen.

El desglossament que el conseller ha anunciat per a aquestes oposicions Barcelona 2018 és el següent.

  • 323 funcionaris d’administració i tècnics. Està per concretar el número exacte per a cada categoria, però segur que surten places tant per administratiu com per auxiliar administratiu. Aquestes oposicions Barcelona 2018 t’ajudem a preparar-te-les a l’Acadèmia PracticBcn.
  • 658 per docents.
  • 307 de personal estatutari de l’Institut Català de Salut (ICS).

Puigneró ha ressaltat que durant aquesta legislatura el departament aspira a incrementar la plantilla de l’administració pública. També pretén estabilitzar-la i consolidar-la per a reduir la temporalitat. Finalment ha explicat que en les convocatòries de noves places es valorarà la capacitat digital dels examinats. Aquest requisit ha d’acabar de concretar-lo amb sindicats i patronals.

oposicions barcelona 2018

D’aquestes paraules, es dedueix que els processos poden sofrir alteracions. Sobretot per a adaptar-se a aquestes noves exigències digitals. Des de l’Acadèmia Practicbcn estarem molt atents a qualsevol nova publicació de la Generalitat i us mantindrem informats de totes les novetats.

 

Oposicions Barcelona 2018

 

Així doncs, esperem una tardor intensa. No esperis que surtin les convocatòries i comença a preparar-te ja per a les oposicions Barcelona 2018. Aprofita l’oportunitat d’aconseguir un treball per a tota la vida i gaudeix dels seus múltiples avantatges.

Si vols informació sobre les convocatòries: requisits, proves, etc. Passa’t per l’acadèmia Practicbcn i resoldrem tots els teus dubtes. A més, t’explicarem el nostre innovador mètode d’estudi i tots els avantatges de preparar-te en una acadèmia.

 

 

 

 

 

 

 

COMPLIMENT LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES 2018 RPGD
Responsable: CENTRE FORMATIU PRACTIC UNIC BCN 774 , S.L.U CIF: B87963914
Finalitat: Proporcionar informació sobre els nostres serveis.
Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Accedir, rectificar, suprimir les dades i altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació addicional: Política de privacitat i RGPD