fb
Select Page

Si la Comunitat en la qual resideixes és Catalunya, les teves possibilitats d’accedir a un lloc públic augmenten considerablement. I és que, en els últims mesos, ha estat una de les comunitats autònomes amb més places ofertes i, posteriorment, convocades per a iniciar processos de selecció per a optar a una plaça pública. Això ocorre tant en les ofertes d’ocupació pública en l’àmbit estatal, com en les oposicions a Barcelona 2020 per part de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la ciutat comtal.

 

[bctt tweet=”Et contem els motius pels quals opositar, aquest curs, a Catalunya, és una excel·lent opció. ” username=”PracticBcn”]

 

Sense anar més lluny, en les últimes convocatòries realitzades per l’Administració de Justícia, Gestió i Tramitació Processal, Catalunya ha estat la comunitat autònoma amb més places disponibles juntament amb la Comunitat de Madrid. És per això que, en un mes tan clau com setembre, hem considerat imprescindible aquest recordatori sobre les oposicions que has de considerar si vols accedir a un lloc de funcionari així com de les oportunitats que sorgiran en els pròxims mesos/anys.

 

Oposicions a Barcelona 2020

 

En primer lloc, cal destacar que la Generalitat de Catalunya planeja convocar més de 4.000 places en aquest trimestre, i arribar a les 13.000 places en un termini de dos anys. Encara que, si bé és cert que el gruix d’aquestes places es dirigiran cap a llocs del sector educatiu, també destaquen les places per a la millora del Cos de Mossos d’Esquadra, de l’administració pública o de subaltern, entre altres.

D’altra banda, hem de tenir en compte, també, que segons un estudi realitzat per PIMEC, Catalunya és la comunitat autònoma amb menys índex de funcionaris. Raó que podria significar un augment de l’oferta d’ocupació pública i l’oportunitat de treure’s unes oposicions a Barcelona 2020 en les diferents administracions públiques. De fet, s’ha confirmat que, després d’anys en què la Generalitat estalviï en contractació de treballadors públics, a causa de la crisi, es pretén ampliar el funcionariat públic català.

 

[bctt tweet=”Vols accedir a una plaça pública a Catalunya? Tens molt on triar. ” username=”PracticBcn”]

 

A continuació, us detallem les oposicions a Barcelona 2020 que, fins al moment, més destaquen per a opositar en l’àmbit estatal, de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona:

oposicions a Barcelona 2020

  • Gestió Processal: 313.
  • Tramitació Processal: 590
  • Cos Superior de l’administració: 398.
  • Administratiu de l’Estat: 825.
  • Auxiliar administratiu de l’Estat: 1.476.
  • Subaltern: 312.
  • Agent Rural: 50.

 

Places agent forestal

 

Finalment, una de les oposicions a Barcelona 2020 que ja es va anunciar fa uns mesos és la d’agent forestal. I és que, tal com us vàrem contar en aquest post, la Generalitat pretén crear més de 300 llocs en els pròxims anys. Perquè, com us contàvem, s’ha iniciat un pla estratègic per a la millora d’aquest servei i es necessita, per tant, ampliar el cos.

 

Prepara la teva oposició en la millor acadèmia d’oposicions de Barcelona

 

Com has pogut comprovar, opositar és una gran alternativa si el que necessites és una ocupació que et garanteixi estabilitat, tant econòmica com familiar. Segueix les nostres xarxes socials per a estar al dia de totes les oposicions a Barcelona 2020 i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres si vols començar a preparar-te alguna d’elles. A PracticBcn, comptem amb totes les eines que necessites per a aconseguir una plaça.

COMPLIMENT LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES RPGD

Responsable: CENTRE FORMATIU PRACTIC UNICBCN 774 , S.L.U CIF: B87963914
Finalitat: Proporcionar informació sobre els nostres serveis.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Accedir, rectificar, suprimir les dades i altres drets, com s'explica en la informació addicional.
Informació addicional: Política de privacidat i RGPD